Myg2021-08-04T10:49:25+00:00

Midler mod Myg

Myg er nok en af de mest irriterende insekter, og især på ferien eller i løbet af den danske sommer er det vigtigt med midler mod myg, der holder myggene på afstand. Vi har nemlig alle mødt Myg, som efterlader nemlig irritende myggestik, som klør i dage. 

Hvordan finder Myggen dig?

Myg opfanger dig gennem lugt, bevægelse og infrarødt lys. Dette er grunden til at Myg går efter bestemte mennesker, de de udsender de dufte som Myg går efter.
Myggen har en god lugtesans og kan simpelthen dufte dig. En Myg lugter rigtigt godt, og kan opfange dig på 25 m. afstand. De er derfor rigtigt gode til at finde dig, så hvis der er en Myg skal i nok få hilst på hinanden.

Hvordan virker q1?

Det mest effektive midler mod Myg skal gerne smøres på huden, da de går direkte ind og afskrækker myggene hvor det er mest effektivt.
Midlerne virker ved at når det fordampes går det i kontakt med de receptorer som myggen bruge til at lugte og mærke fugt med.
Den bliver derved forvirret og flyver væk, det er derfor de ofte kommer igen da effekten forsvinder og myggen gentager forsøget.

Smitter Myg med Sygdomme?

Ja, dog findes disse oftest kun i udlandet. Især malariamyggen skal du være meget påpasselig på. Især i fugtige egne i østen findes disse.

Hvordan kommer de ind i huset?
Myg søger som mange andre flyvende insekter ind hvor der er varme og fugt hvilket gør danske huse meget attraktive.
Mange byer er desuden lavet nær sumpområder, landbrug eller små skove, hvilket er steder hvor Myg godt kan lide at yngle.

Hvilke midler forebygger Myggestik?

Forebyggelse gøres bedst med midler der afskrækker Myg. Her har folk fundet ud af at specielle lyde samt dufte fra naturens side forbygger myggestik, da de simpelthen holder myggene på afstand.

På denne side har vi samlet specielle armbånd, der udsender disse dufte, som er perfekte til når du skal på ferie.

Hvilke midler holder Myg væk?

På insektfrit hjem har vi samlet en række midler der holder Myg væk. Særligt effektive er net som forhindre Myggene i at komme ind i hjemmet, og ellers er det en god ide at have en Myggeskræmmer, samt dufte til når du er udendørs.

Vi leder kontant efter produkter, så hold øje med hjemmesiden, så kommer der snart nye spændende midler der holder myggene på afstand.

Kilde: 

Wikipedia omkring Myg 

Hvor kommer Myg fra?

By |marts 13th, 2021|Categories: Myg|Tags: , |

Myg foretrækker at lægge deres æg i roligt vand, og det skal helst være varmt og fugtigt. De bor derfor oftest ved Søer, Damme, Moser osv. hvor de kan finde roligt vand. Dog kan de

Hvor mange gange stikker en Myg?

By |december 15th, 2020|Categories: Myg|

Mange tror at alle Myg stikker, men det er faktisk kun hun myggen er stikker dig, når hun skal til at lægge æg. Myg lever af hovedsageligt af frugter, og nektar som bierne. Grunden til

Go to Top