Myggenet til døre og vinduer

Myggenet giver beskyttelse mod myg, så du slipper for irriterende myggestik i dit hjem, eller det rum du opholder dig i.
Foruden myg beskytter et myggenet dig også mod andre insekter eller kryp, som du ikke vil have ind i dit hjem.
Myggenet er blivet brugt siden 1800 tallet, og bliver stadig brugt mange steder i verdenen idag, da de er billiger og effektive.

Beskytter et myggenet mod sygdomme?

Ja, et myggenet holder de Myg og Insekter ude som eventuelt, skulle have nogle sygdomme som kan smitte dig. I Danmark skal man ikke være bekymret, men rejser du eks. til udlandet hvor man man ofte ser Malaria og andre typer sygdomme videreført i insekter, er det meget vigtigt at have et godt myggenet med sig.

Kan man sprøjte myggemiddel på et myggenet?

Ja, det kan man sagtens og det vil faktisk gøre dit myggenet endnu mere effektivt. Man kan købe gå væk myg eller myggemiddel i mange butikker, og er klart noget vi snart får i butikken. Hvis vi allerede har det i butikken, så kontakt os gerne, for så har vi glemt at slette denne tekst.
Du skal blot sprøjte nettet med midlet, og gøre det så længe midlet virker. Man kan ofte læse på midlet hvor længe virkningen er effektiv.

Kan alle typer stof bruges som myggenet?

Nej desværre, stoffet som du bruge til at holde myg og insekter ude skal gerne være et net som gør at der kommer luft igennem. Dette gør at du stadig får frisk luft udefra, og samtidig holder insekter ude fra dit hjem.

Kan man købe et myggenet til sengen?

Du kan sagtens købe et myggenet til sengen, og mange butikker tilbyder det også. Vi har det ikke på lager endnu, da vi synes det er meget bedre at have myggenettet på vinduet eller døren. Myggenet til senge er gode at have med hvis du rejser meget, og gerne vil slippe for irriterende myggestik.

Hvordan virker et magnet myggenet?

Et myggenet med magneter fungere ved at der er som navnet antyder, er magneter i midten af nettet som gør at man kan gå frem og tilbage uden at skulle tænke på om myggenettet holder tæt.
Der er simpelthen syet magneter på midten af nettet, hvilket er en smart og billig måde at holde insekter ude af dit hjem.

Opdateret: 

09/04/2021 af Morten // skriv ved fejl og mangler

Hvilke midler findes der mod myg?